У Львові запрацювала рада співпраці з турецькими містами

Середа, 27 лютого 2019, 22:29
Тепер турецький туризм став ледь не офіційним напрямком роботи міської влади.
У Львові запрацювала рада співпраці з турецькими містами

У Львові відбулося перше засідання робочої групи з питань співпраці м. Львова та турецьких міст у напрямку туризму. Сьогодні, 27 лютого, під керівництвом секретаря Ради Анатолія Забарила відбулось обговорення підготовки Меморандуму про співпрацю між містами Львів та Анталія з метою розвитку співпраці та забезпечення двосторонньої взаємодії. Про це повідомила депутатка ЛМР Олена Пасевич.

"Робоча група була створена за результатами нашого відрядження до м. Анталії на запрошення муніцепалітету, під час якого мала можливість з колегами провести ряд важливих для нас зустрічей: з представником МЗС Туречиини паном Послом Хусейном Авні Аскоєм, Генеральним секретарем мерії професором Біролем Екіджи, керівником управління з міжнародних зв‘язків Альперенеом Ерказанджи, з головою офісу міжнародної культури та проектів міста Гая Доаноглу, з українською громадою в Анталії та головою Українського культурно-мистецького об‘єднання пані Олесею Мерджан. Ми напрацювали головні напрямки можливої співпраці в галузі культури, молодіжної політики, туризму та соціального захисту.

Ціную підтримку колег, які тепер активно залучені до процесу реалізації, щоб робота не залишиласяся на рівні офіційних розмов та намірів, а мала логічне завершення конкретними справами", - каже Пасевич.

comments powered by HyperComments