Завтра відбудеться суд у справі Миколи «Макара» Зінкевича

Понеділок, 25 лютого 2019, 22:25
Суд відбудеться о 15.30, у Галицькому районному суді(вулиця Чоловського, 2).
Завтра відбудеться суд у справі Миколи «Макара» Зінкевича

Завтра відбудеться чергове засідання у справі щодо подій 30 травня 2017 року під стінами ЛОДА, де обвинуваченим є активіст Національного Корпусу Львівщини Микола «Макар» Зінкевич. Нагадаємо, що його звинувачують у побитті 11 поліцейських, а сторона обвинувачення вже втретє не може надати реальних доказів скоєння інкримінованого правопорушення. Планується допит свідків, серед яких є зокрема голова ЛОР Олександр Ганущин.

«Ні політичним репресіям проти друга Макара!

Влада продовжує репресії проти націоналістів. Макару інкримінують сфабриковану справу щодо подій 30 травня 2017 року під Львівською обласною державною адміністрацією. Згідно з  матеріалів, Макар побив одинадцятьох(!) поліцейських.

Цю ситуацію не можна класифікувати інакше, як частину політичних репресій проти націоналістів. Але ми не дозволимо цій владі посадити нашого побратима!

Запрошуємо усіх небайдужих львів'ян прийти завтра, о 15:30 до Галицького районного суду, що на вулиці Чоловського 2, щоб підтримати друга Макара!»,- сказано у афіші на офіційній сторінці Національного Корпусу Львівщини.

comments powered by HyperComments