«Ти такий шахтьор, як я – балєріна!»: Порошенко різко принизив шахтарів Червонограда

Вівторок, 26 лютого 2019, 19:44
На зустрічі з шахтарями у Червонограді Порошенко дозволив собі дуже різкі висловлювання в їхню сторону.
«Ти такий шахтьор, як я – балєріна!»: Порошенко різко принизив шахтарів Червонограда

Під час візиту до Червонограда, на віче у  центрі міста, де президент зустрічався із шахтарями, очевидці зняли два епізоди, коли глава держави переходив на хамську манеру спілкування з громадянами. Першого разу Порошенко намагався поспілкуватися з сином шахтаря, який задав йому питання щодо виплати боргів по зарплатах, на що гарант сказав чоловіку «А ви з боргами вже розрахувалися?», після чого його охоронець вирвав камеру з рук у оператора. Що далі хотів сказати Петро Олексійович, невідомо.

 

Інший інцидент трапився, коли Порошенко покликав екс-віце-прем’єра Степана Кубіва на сцену, аби той сказав, що борги уже погашені. Тоді хтось з натовпу звернувся до президента, на що той різко гаркнув суржиком: «Да ми знаємо. Ти такий шахтьор, як я- балєріна!».

 

Нагадаємо, що станом на початок лютого, шахтарям Львівщини виплатили лише половину зарплати за грудень місяць. Проте, що голова ЛОДА Олег Синютка, що навіть гарант Порошенко вперто доводять, що борги погашено. Це і є причиною регулярних протестів шахтарів.

comments powered by HyperComments