На станції Підзамче знову зупинятимуться потяги

Вівторок, 26 лютого 2019, 01:47
Причина навантаження станції – ремонт площі Двірцевої.
На станції Підзамче знову зупинятимуться потяги

Вже з 1 березня стартує довгоочікуваний ремонт площі Двірцевої, який проходитиме у кілька етапів. Через ремонтні роботи, мерія прийняла рішення розвантажити площу від кількості прибулих пасажирів додавши зупинки потягів на станції Підзамче. Також мерія планує покращити транспортне сполучення зі станцією, аби полегшити людям логістичні проблеми з добиранням від Підзамче до інших районів Львова. Як повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, в усіх напрямках забезпечення нормального функціонування залізниці та реконструкції площі Двірцевої є налагоджена співпраця з ПАТ «Укрзалізниця».

«З 1 березня розпочинаються роботи з реконструкції пл. Двірцевої. Відповідно, вже з п’ятниці розпочнеться поетапне перекриття площі. На початковому етапі для пасажирів міського громадського транспорту нічого не зміниться, автостанція продовжить функціонувати у звичному режимі.

Також ми співпрацюємо з ПАТ «Укрзалізниця». З 31 березня залізниця вводить додаткові зупинки на станції «Підзамче» для 53 поїздів, щоб розвантажити центральний вокзал, відповідно і пл. Двірцеву.

Тому, звертаємося до пасажирів, додатково переглядати розклад поїздів, місце відправки і зупинок, і купувати квитки, з 31 березня, від станції «Підзамче», — додав Білий.

Для забезпечення якісного  транспортного сполучення зі станцією Підзамче, у ЛМР розглядають можливість створення нового трамвайного маршруту від вулиці Промислової до Академії Мистецтв, а також збільшення кількості автобусів на маршрутах до станції.

comments powered by HyperComments