Притулок «Вуглик» біля Львова далі пресують чиновники

Вівторок, 26 лютого 2019, 01:06
Найбільший у Європі притулок свійських тварин «Вуглик» після рейдерських атак вирішили ще й перевірити на законність.
Притулок «Вуглик» біля Львова далі пресують чиновники

У спільноті жителів села Красів з’явилася інформація про заплановану чергову перевірку притулку «Вуглик» - на законність функціонування. Нагадаємо, це вже не перша подібна перевірка притулку, який перед тим страждав від рейдерських нападів та тиску з боку сільської влади.

"Повідомляємо, що у вівторок, 26.02.2019, на 11.00 запланована перевірка (спроба №2) законності діяльності на території села притулку тварин домашнього типу “Угольок”. До складу комісії входять депутати Тростянецької ОТГ, представники Держпродспоживслуби, поліції та громадськості", - йдеться у повідомленні.

Тим не менш, дії урядовців викликало хвилю обурення у селян, які публічно висловили своє невдоволення тиском на волонтерів у сторінці села у Фейсбук.

"Це - дно! Замість того, щоб підтримати притулок, зробити його одним із пріоритетів села, частиною шкільного життя дітвори, ви влаштовуєте на всю Україну отаке ганьбище?", "Надіюсь усі перевіряючі будуть вакциновані, стерилізовані і оглянуті ветеринаром, бо хтозна яку небезпеку вони становлять для притулку.", "У селі де нема ні школи, ні амбулаторії, тратиться стільки сил на замовну інспекцію волонтерів корупціонерами?! Фу, як мінімум, соромно" – приблизно так звучать усі реакції мешканців Красова на перевірку притулку.

comments powered by HyperComments