Двоє відомих львів’ян привітали «своїх» з Днем радянської армії

Неділя, 24 лютого 2019, 14:24
Публічні привітання висказали колишній очільник УМВС І.Мотринець та нардеп від БПП Андрій  Антонищак.
Двоє відомих львів’ян привітали «своїх» з Днем радянської армії

Вчора, 23 лютого, колишній начальник УМВС у Львівській області, генерал запасу, адвокат Іван Мотринець привітав своїх однодумців із Днем Радянської армії.

"Вітаю з 23 лютого всіх, хто служив в Радянській армії. Минуле із памяті, як із життя викинути неможливо. Той хто бореться з минулим – немає майбутнього. Старшина роти хімічної розвідки окремого хімічного батальйону Іван Мотринець", - написав він на своїй сторінці та поділився фоторафіями часів своєї служби у радянській армії.

Його допис вподобали більше двоста людей, зокрема, нардеп від "Народного фронту" Ігор Васюник; кандидат юридичних наук та викладач Львівського університету внутрішніх справ Ігор Ситар; екс-начальник управління ДАІ Львівщини та полковник міліції Василь Струс; скандальний колишній заступник начальника ГУ МВСУ Львівщини Михайло Курочка; керівник львівської профспілки співробітників поліції та МВСУ Анатолій Цип'ящук та інші.

Нагадаємо, у 2003 році в офісі адвокатської фірми “Фенікс”, якою керує Мотринець, СБУ вже проводила обшуки.

Окрім того, депутат Верховної Ради від БПП Андрій Антонищак зі Львова, на своїй сторінці у Фейсбуку заявив, що також відзначатиме 23 лютого «День Радянської армії і Військово-морського флоту», бо це «частка його життя».

"Це свято? Напевне ні. Чи буду відмічати? Однозначно так! Я служив в ЦГВ з 1987 по 1989 рік. Стармех танкового батальйону. Отримав поранення при нападі на пост , котрий охороняв. В той час на іншому посту загинув мій близький товариш. Це частка мого життя. Не можна її викинути на смітник історії. Вивід війсь з Афганістану відзначаємо? Росія відзначає? Що не так? Я пройшов я майдан, війну. Ненавиджу РФ. Так звані збройні сили РФ не визнаю! Однак не ображайте і зрозумійте тих людей чия доля пов’язана з радянською армією. Не святкувати, а відзначити", - заявив депутат Антонищак, який входить до об’єднання «Народний контроль».

Нагадаємо, у 2017 році Антонищак уникнув покарання за п'яне водіння через термін давності справи. А нещодавно його звинуватили в організації замовного пікету проти кандидата у президенти Володимира Зеленського у Львові.

comments powered by HyperComments