Питання вивозу сміття в квітні може знову стати обов’язком Садового

П'ятниця, 22 лютого 2019, 00:30
Такий проект з’явився на сайті ЛОДА.
Питання вивозу сміття в квітні може знову стати обов’язком Садового

На офіційному сайті ЛОДА з’явився проект рішення, який передбачає передачу повноважень з вивозу ТПВ назад владі міста. Термін попередньо зазначеного повернення «сміттєвих повноважень» - 1 квітня.

Проект рішення Про внесення змін до рішення обласної ради від 13.07.2017 № 482 «Про затвердження Програми заходів для налагодження системи поводження з твердими побутовими відходами у м. Львові на 2017 – 2019 роки» зареєстрований 15 лютого.

Також вирішено внести зміни до показників обласного бюджету на 2019 рік у частині зменшення дохідної частини обласного бюджету за рахунок субвенції з міського бюджету м. Львова на 75 мільйонів гривень та на відповідну суму зменшити видатки, передбачені департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації для реалізації у 2019 році Програми заходів для налагодження системи поводження з твердими побутовими відходами у м. Львові на 2017 – 2019 роки.

Згідно проекту рішення, з 1 квітня ЛМР самостійно слідкуватиме за належним вивозом відходів з міста та збереженням санітарних норм. Також, про ситуацію представники мерії будуть змушені інформувати ЛОДА.

comments powered by HyperComments