У Львові провели перевірку чотирьох ринків

Понеділок, 18 лютого 2019, 14:08
У Львові провели рейдові перевірки на ринках в рамках операції "Первоцвіт-2019". Про це повідомляє Державна екоінспекція у Львівській області.
У Львові провели перевірку чотирьох ринків

Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища на виконання доручення Державної екологічної інспекції України "Про посилення заходів державного нагляду (контролю) щодо збереження ранньоквітучих об’єктів рослинного світу" провели рейдові перевірки у м. Львові в місцях придбання та збуту об’єктів рослинного світу. Зокрема рейди проведені на території ринків "Галицький", "Винниківський", "Стрийський" та "Привокзальний".

В ході проведення заходів державного контролю порушень порядку придбання чи збуту ранньоквітучих об’єктів рослинного світу, в тому числі, що занесені до Червоної книги України не виявлено.

Державна екологічна інспекція у Львівській області нагадує, що відповідно до ст. 88-1 ч.2 Кодексу України про адміністративні правопорушушення -  порушення порядку придбання чи збуту об’єктів рослинного світу, занесених до Червоної Книги України, тягне за собою накладення штрафу від 1700 до 3655 грн із конфіскацією об’єктів рослинного світу.

comments powered by HyperComments