На території парку «Знесіння» знову розпочалася забудова

Понеділок, 18 лютого 2019, 20:57
У парку, за який роками борються активісти, знову розпочалася забудова.
На території парку «Знесіння» знову розпочалася забудова

Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук активістка Зоряна Іванків, яка брала участь у боротьбі проти попередніх забудов на території парку. На її думку, будівництво відбувається за згодою нової дирекції парку.

"Шановні львів’яни! З приходом весни відновлюються сумнозвісні забудови! В Регіональному ландшафтному парку «Знесіння» повним ходом розпочато будівництво автостоянки!!! Межі парку не винесено «в натурі» на місцевості, план розвитку території парку не затверджено! Скільки можна нищити парк, що це за позиція дирекції парку п. Уляна Тарас?!! Еколог за фахом не розуміє, що в парку (ПЗФ) нічого будувати не можна, тим паче стоянок?!! Парк для людей, для діток, чи для автівок?!! У Львові на 1 жителя в 2 рази менша норма зелених насаджень! Для чого дирекції РЛП «Знесіння» оберігати зелені легені Львова, історичну спадщину, чи дозволяти нищити її?!!", - пише Іванків.

Проте директор парку Уляна Тарас відразу спростувала інформацію про забудову у межах парку, заявивши, що територія забудови до парку відношення не має. Хто каже правду, поки що незрозуміло. Цікаво, що замовником є Музей народної архітектури та побуту.

comments powered by HyperComments