"Україна - не повія": Зеленського у Львові закидали лижами (ФОТО, ВІДЕО)

Валерій Шмаков  |  П'ятниця, 8 лютого 2019, 21:48
Сьогодні, 8 лютого, під приміщенням львівського цирку пройшла акція протесту проти проти кандидата у Президенти України Володимира Зеленського. Акція відбулась перед початком концерту Студії "Квартал 95".
"Україна - не повія": Зеленського у Львові закидали лижами (ФОТО, ВІДЕО)

Проти участі “клоунів” у президентській кампанії вийшли активісти правих організаціїй та спілки ветеранів АТО/ООС. За правопорядком на площі перед цирком слідкували кілька десятків поліцейських. 

Учасники акції роздавали листівки та тримали плкати з написами "Українці - не "хахли", "Бізнес з Росією - зрада Батьківщини", "Українцям слуги не потрібні", "Україна - не повія. Нам не смішно!"

"Ми прийшли висловити свою позицію стосовно пана Зеленського, бо не варто жартувати з приводу того, що зараз відбувається в нашій державі. У час військових дій потрібні рішучі кроки, а не якісь комічні штучки і вибрики. Зараз не той час, щоб приймати цю ситуацію легковажно і "по приколу". Сподіваємось наша акція заставить когось серйозніше віднестися до свого  виборчого права. Ми маємо бути свідомі того, що від нас залежить доля держави і саме існування України на мапі світу", - зазначив очільник Правого сектору Львівщини Тарас Бобанич (Хаммер).

За його словами, до влади має прийти та людина, яка має "категорично поставити питання з окупацією Донбасу. Йдеться не просто про закінчення війни, згортання конфлікту, а має бути переможний кінець. Інакше всі жертви наших побратимів будуть не виправданими". 

Також активісти принесли для шоумена Зеленського лижі, з двоголовим російським орлом, та пофарбовані у прапор РФ.

"Зеленський, як відомо, у 2014 році був готовий ставати на коліна перед Путіном і благати його щоб він не нападав. Також відомий випадок, коли він хотів вибачатися перед Рамзаном Кадировим", - додав Тарас Хаммер.

Згодом до пікетувальників вийшов Володимир Зеленський разом з учасниками "Кварталу 95". Виникла суперечка. Активісти запитали його "Чий Крим?"

"Крим - Україна! Ви що? Ми всіх переможемо. Поки Донбас і Крим не повернуться в Україну, будемо захищати нашу країну. А як може по-іншому бути?" - зазначив він. 

Учасники акції перепитали: "Переможемо перед Путіном на колінах, як ви казали? І з вашим бізнесом у Росії?". На що шоумен запевнив, що ніколи такого не казав, а бізнесу у нього там немає. "Путін - х*йло!", -додав він.

"Ми українці, чому ми розєднуємось? Хочу вас запитати хлопці - ви скільки разів були в АТО? Я дуже багато разів", - звернувся Зеленський до пікетувальників. Багатьом це питання здалось дивним, оскільки серед присутніх було чимало ветеранів АТО.

Також Зеленського звинувачували у вживанні наркотичних речовин, зокрема курінні марихуани, та вимагали пройти медичну експертизу.

"Ви що хлопці? Я курив траву? Дайте докази!", - відповів шоумен. 

Після цього Зеленський запросив протестуючих на концерт та разом з іншими учасниками "Кварталу 95" повернулися в будівлю цирку. Вслід йому хтось кинув лижу. У вестибюлі цирку ще певний час тривали суперчки активістів з учасником "Кварталу 95" Олександром Пікаловим. Його запитували чи справді Зеленський одержав нагородну зброю з рук екс-президента Віктора Януковича.

comments powered by HyperComments