Поліцейські на Львівщині незаконно не допустили судового виконавця до здійснення рішення суду

П'ятниця, 8 лютого 2019, 10:59
Йдеться про повернення товару одній з львівських компаній, яке затверджене Чернівецьким господарським судом.
Поліцейські на Львівщині незаконно не допустили судового виконавця до здійснення рішення суду

Історія розпочалася з того, що львівська компанія передала сік на зберігання ТОВ «Сокирянський соковий завод», а потім не змогла його повернути через опір власника заводу. Було відкрите судове провадження, а Господарський суд Чернівецької області прийняв рішення про негайне повернення товару компанії-власниці зі Львова. 15 січня було відкрите виконавче провадження, а 5 лютого судового виконавця, який керувався законним рішенням суду, на територію заводу не впустили…поліцейські. Таким чином, представники поліції на чолі з начальником поліції Сокирян Романом Бандуряком грубо порушили закон, відмовившись виконувати судове рішення.

ТОВ «Сокирянський соковий завод» належить Ю.П.Лапаню, на якого уже відкрита кримінальна справа за відмову виконувати судове рішення. Подібні справи відкриті і на представників Сокирянської поліції. Ось як коментують ситуацію представники львівського підприємства:

"Ми були настільки вражені поведінкою Романа Бандуряка, що не одразу зрозуміли як реагувати. Уявіть собі, коли ви намагаєтесь, згідно чинного законодавства України, повернути свій товар, а в результаті отримуєте опір, в досить агресивній формі, від людини, яка власне і є представником закону" , - розповідає представник львівської компанії.

comments powered by HyperComments