10 питань львів'ян до Гриценка

Понеділок, 4 лютого 2019, 23:19
Завтра до Львова прибуде один з найпопулярніших кандидатів у Президенти – Анатолій Гриценко. Сайт Леополіс зібрав 10 найбільш неприємних запить до екс-міністра оборони.
10 питань львів'ян до Гриценка

1. Штабом «Громадянської позиції» на Львівщині керує секретар Львівської міської ради Анатолій Забарило. Він також є співвласником агенції економічного лобіювання «ДРОНО». Його колега, теж співвласник – це сумнозвісний В’ячеслав Єнбаєв, любитель  «руского міра», котрий втікав від українського правосуддя до РФ. Як пояснить Анатолій Гриценко свою співпрацю з такими персонажами на фоні гасла «Чесних більше»?

2. Чому не було на фронті «військового профі», як любить себе називати Гриценко, який також дуже ображається на слова Луценка про ймовірне запрошення його на посаду Міністра оборони у 2014? Невже 5 років  тому спеціалісти його рівня були непотрібні? Чи може рівень не відповідав вимогам часу?

3. Як збирається Гриценко судитися проти сина Луценко, фронтовика, якого екс-міністр оборони звинуватив у переховуванні від фронту?

4. Чи правда що Гриценко намагався «відмазати» свого сина від служби на фронті, мотивуючи повістку «політичним тиском»?

5. Чи є Льовочкін дійовою особою кампанії Гриценка?

6. Чи отримує Гриценко тіньову фінансову чи будь-яку іншу неофіційну допомогу від Балоги та Пукшина?

7. Чому у дружини Гриценка, на відміну від нього, захмарні як для журналістки статки? А тут ідеться про дві земельні ділянки площею 2360 та 5829 метрів квадратних в Обухівському районі Київської області, дачний будинок площею 374,4 кв. метрів у тому ж районі, п’ять квартир у Києві загальною площею 335 метрів, два позашляховики – «Volvo XC90» та «Toyota Rav4», водний скутер «Yamaha VX700», 134 426 доларів США на банківському рахунку, 36 тисяч доларів та 120 тисяч гривень готівкою.

8. Звідки у сім’ї Гриценко такі гроші на фоні закидів про «прийшов і піду голим»? Як пояснить кандидат претензії щодо розкрадань армії та розпродажів військового майна за смішними цінами?

9. Чи не здається панові Гриценку, що його надто часті образи на опонентів не роблять йому поваги серед людей?

10. Виборчий штаб пана Гриценка очолює львівський екс-нардеп Олег Канівець. Чи не підозріла для Гриценка колишня співпраця Канівця з регіоналом Тарасом Козаком?

comments powered by HyperComments