Страшна, без перебільшень, статистика ДТП Львівщини

Середа, 30 січня 2019, 14:01
Минулоріч на Львівщині через ДТП загинуло 292 людини.
Страшна, без перебільшень, статистика ДТП Львівщини

Про це повідомляє ІВ Варіанти.

Сьогодні, 30 січня, відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів, на якій обговорювали стан злочинності, розслідування та розкриття злочинів на Львівщини упродовж 2018 року.

У своєму звіті очільник прокуратури області Юрій Квятковський представив громадськості статистику скоєних злочинів та їх розслідуваності в минулому році.

За його словами, загальний рівень злочинності на Львівщині у порівнянні з 2017 роком зменшився на 6%, а в Україні в цілому на 7%. Львівська область займає 5 місце в країні в рейтинзі скоєння злочинів середньої тяжкості. Ститистика правоохоронців свідчить, що злочини проти власності складають 63%, злочини проти життя та здоров'я – 8%, проти авторитету правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування – 5,7%.

Також Юрій Квятковський заявив, що усі вжиті заходи для зменшення кількості ДТП та збільшення рівня безпеки на дорогах не дали бажани наслідків.

"Вжиті нами заходи не дали ніякого результату. Так, не зважаючи на зменшення на 6% кількості ДТП, Львівська область посіла перше місце в державі по кількості ДТП зі смертельними наслідками. У 2018 році внаслідок цього загинуло 292 особи" – повідомив Квятковський. 

Тож закликаємо водіїв берегти своє життя та ближніх, а пішоходам варто бути більш обачними, та не бігти по пішохідному переході з гордо піднятою головою:"Я маю право тут йти коли захочу", адже бувають ситуації коли водії не встигають загальмувати.

 

comments powered by HyperComments