ЛОДА зобов’язала перевізників сміття ліквідувати самостворені звалища

Середа, 30 січня 2019, 12:43
Як і не приховувалось, перевізники сміття на Львівщині скидали його на земельних ділянках, призначених для ведення особистого селянського господарства.
ЛОДА зобов’язала перевізників сміття ліквідувати самостворені звалища

Про це повідомляє Львівська ОДА.

Сьогодні, 30 січня, прес-служба ЛОДА повідомила про претензію перевізнику ЛКП "Львівспецкомунтранс": Відповідно до документів, представлених ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс», вивезення твердих побутових відходів з м. Львова здійснювалося на підставі договорів, укладених між компанією-перевізником та ТОВ «Оттатрейд», а також між  ТОВ «Оттатрейд» та ТОВ «Люмікс-трейд».

В свою чергу, ТОВ «Люмікс-трейд» мала укладені договори з фізичними особами-власниками земельних ділянок на території Коржівської селищної ради Баришівського району Київської області.

Оскільки розвантаження відходів здійснювалося на зазначених земельних ділянках, цільове призначення яких - «для ведення особистого селянського господарства», департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства пред’явив ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс» претензію щодо ліквідації розвантажених побутових відходів у найкоротший термін."

Сподіваємось перевізник не забариться з виконанням поставленого завдання.

comments powered by HyperComments