Код Великої України: Рух +380 висунув Безсмертного в Президенти

Неділя, 27 січня 2019, 14:44
Депутат кількох скликань ВР таки йде в Президенти.
Код Великої України: Рух +380 висунув Безсмертного в Президенти

На символічному з'їзді тоді ще не "Руху +380" були обрані контрольно-ревізійна комісія партії, проголосовані ніші питання для реєстрації партії та, звісно ж, було висунуто питання щодо висунення Романа Безсмертного кандидатом у Президенти України. 

За словами лідера партії та новоспеченого кандидата у Президенти, назва була вибрана як символ єднання  усіх українців, включно з тими, хто зараз проживає за межами Батьківщини.

“+380 – це код Великої України. Це зрозуміла легенда і впізнаваний код України у всьому світі. Змістом нашої роботи є ідея неоконсерватизму. Це фактично сучасний республіканізм, це речі, висловлені трьома словами “Свобода, людина, праця”. Виходячи з цих параметрів, ми маємо відповідати на питання війни корупції, економіки, соціальної проблематики. Ціннісних набором діяльності партії є християнські цінності. Головною цінністю є людина, система органів влади та місцевого самоврядування має працювати для людей”.

Нагадаємо, що за свою політичну кар'єру Роман Безсмертний був представником Кучми при ВРУ, послом у Бліорусі та членом контактної групи у Мінську.

 

comments powered by HyperComments