«Ми проти!», - мешканці району, де хочуть будувати сміттєпереробний завод, зірвали слухання

П'ятниця, 25 січня 2019, 17:47
Мешканці районів Знесіння та Кривчиць заявили, що категорично проти будівництва сміттєпереробного заоду у межах міста.
«Ми проти!», - мешканці району, де хочуть будувати сміттєпереробний завод, зірвали слухання

Про це повідомляє Львівський портал.

Люди зірвали слухання щойно вони почались, не давши навіть договорити представнику Мінекології. Їхнім головним аргументом стало те, що в цьому районі є інші підприємства, які негативно впливають на їхнє здоров’я. До того ж вони не вірять, що на сміттєпереробному заводі будуть дотримані всі необхідні норми.   

«Будувати сміттєпереробний завод треба на території області, а не в районі, де і так є кілька десятків шкідливих підприємств», – вигукували мешканці Знесіння і Кривчиць.

Вони наголосили, що не дозволять ще нищити їхнє здоров‘я і зроблять «все можливе, щоб не допустити будівництва».

Учасники слухань обступили за столом посадовців та вигукували «Ганьба!», «Банду геть!», а потім провели власне імпровізоване голосування проти сміттєвого заводу.

Львів’яни емоційно висловлювались проти сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій, 13, скаржились, що місцеві мешканці потерпають від онкозахворювань, легеневих хвороб, а також запевнили, що готові до будь-яких радикальних методів.

Наприкінці слухань львів’яни написали колективне звернення до Міністра екології Остапа Семерака щодо недопущення будівництва сміттєвого заводу на вул. Пластовій, 13 і навіть заколядували.

 

comments powered by HyperComments