На ремонт власних приміщень ЛМР витратить з бюджету 3,5 мільйони гривень

Четвер, 24 січня 2019, 15:32
Львівське комунальне підприємство «Ратуша-сервіс» оголосило тендер на виконання робіт з поточного ремонту приміщень 5 поверху, м. Львів, пл. Ринок 1 за 3,5 мільйони гривень.
На ремонт власних приміщень ЛМР витратить з бюджету 3,5 мільйони гривень

Відповідний тендер розмістили на порталі публічних закупівель Prozorro, інформує Vezha.

У доданій документації зазначено, що попередньо від підрядника вимагається обстеження, обміри, уточнення фактичного об’єму робіт на об’єкті замовника і виготовлення кошторисної документації на ремонт приміщень 5 поверху згідно технічного завдання.

Склад робіт передбачає демонтаж дверей, вимикачів, керамічної плитки, шпаклювання та фарбування стін та стель, виготовлення та встановлення скляних дверей та цегляних перегородок, віконного блоку, виніс меблів з 5 поверху та передача балансоутримувачу, прибирання та вивіз будівельного сміття загальною вагою – 67 тонн, утеплення даху.

Окрім того, підрядник має встановити 2 теплобмінника по 20/30 кВТ, батареї та підлогу. Окремо передбачені ремонтні роботи в санвузлах, де передбачено повністю замінити сантехнічні труби, встановити умивальники, дзеркала, унітази, 4 LEDсвітильники, бойлер на 150 л.

У відповідь на запит журналіста ІА «Вежа» прес-служба ЛКП «Ратуша-сервіс» зазначила, що необхідні кошти для проведення ремонтних робіт виділено з бюджету розвитку. «Львівським комунальним підприємством «Ратуша-сервіс» не проводились жодні ремонтні роботи приміщень 5-го поверху адміністративної будівлі Львівської міської ради, відтак, ЛКП «Ратуша-сервіс» не володіє інформацією щодо витрачених коштів. Втім, приміщення 5-го поверху на сьогодні потребує ремонту. У підтвердження необхідності проведення ремонтних робіт надаємо фотофіксацію наявного стану приміщень», – йдеться в повідомленні.

«На даний час заплановано проведення поточного ремонту. Щодо санвузлів, планом робіт передбачено облаштування нового чоловічого санвузла, який станом на сьогодні взагалі відсутній», – зазначила прес-служба ЛКП «Ратуша-сервіс».

Згідно умов тендеру, заявити про намір брати участь у торгах компанії можуть до 2 лютого поточного року, а виконати роботи підрядник має вже до 30 серпня.

Варто зазначити, що згідно даних Youcontrol директором підприємства менш як рік є Ігор Кривко, який має обмеження керування до 22 серпня 2019 року.

Основним видом діяльності ЛКП «Ратуша-сервіс» зазначено таксування, серед інших послуг – комплексне обслуговування об’єктів, послуги з бронювання, прибирання будівель, діяльність з охорони здоров’я та з охорони історичних місць і будівель, пам’яток культури та з організації відпочинку та розваг.

Довідка

Львівське комунальне підприємство «Ратуша-сервіс» створене Львівською міською радою ухвалою від 09.04.1998 № 4 «Про затвердження структури виконавчих органів Львівської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів, витрат на їх утримання» та підпорядковане адміністративно-господарському управлінню Львівської міської ради.

 

comments powered by HyperComments