Рука Кремля дісталася до Тимошенко: у зраді її звинувачують колишні генерали СБУ на телеканалі Порошенка

Вівторок, 22 січня 2019, 10:25
Уся ця оказія відбулася на сайті телеканалу "Прямий", який зв'язують з Порошенком.
Рука Кремля дісталася до Тимошенко: у зраді її звинувачують колишні генерали СБУ на телеканалі Порошенка

Передвиборча гонка в розпалі, про що свідчать постійні двосторонні звинувачення кандидатів у зрадах, корупції, підкупі виборців чи інших гріхах. Так, на телеканалі, який неодноразово зв'язували з Порошенком, вже довгий час у всіх матеріалах з'являється критика та звинувачення Тимошенко. Останній раз це озвучив навіть колишній генерал СБУ Григорій Омельченко. Він заявив, що лідерку "Батьківщини" завербували російські спецслужби 24 роки тому і це свідчить про її бажання знищити Україну та все що з нею зв'язане. 

Він повідомив, що інцидент стався у аеропорту Внуково у липні 1995 року, коли Тимошенко поверталася у Дніпро з Москви та була затримана за перевезення 100 000 доларів США. В той час вона укладала договори про газові поставки з Міноборони РФ.

"Це треба бути наївним або взагалі в цих питаннях, вибачте, профаном, щоб не розуміти, що ти знаходишся під повним контролем спецслужб тієї країни, куди їдеш спілкуватися з керівниками Міністерства оборони. Юлію Тимошенко "вели", і коли виявили замотану у фольгу сріблясту, як під продукти, 100 тисяч американських доларів, Юлія Володимирівна, звичайно, була в істериці, шокована. Підійшли мої колеги з ФСБ, взяли під білі рученьки й повели Юлію Тимошенко. Через певний час, оформивши відповідні документи, вона повертається в Україну". - розповів Омельченко.

"Це просто робоча версія поки що була. У 2004 році під час Помаранчевої революції спецслужби України добули матеріали в ФСБ, де викладено, як Юлія Тимошенко була завербована, як таємно співпрацювала на ФСБ, з правоохоронними органами", - підкреслив Омельченко.

comments powered by HyperComments