Зеленський не зсував Порошенка на Новий рік, але в президенти таки йде

Вівторок, 22 січня 2019, 08:18
Комік був офіційно висунутий партією «Слуга народу», після чого прокоментував ситуація з своєю заявою 1 січня.
Зеленський не зсував Порошенка на Новий рік, але в президенти таки йде

«Давайте я поясню, як в реальності це відбувалося. Ну звісно ж, в мене була тактика заявити прос свої наміри в період найвищого глядацького інтересу, бо в нас договір з «плюсами», що ми виходимо в цей час…До привітань Порошенка це не мало відношення. Там питання з рекламними блоками – коли, чому вони запізнилися. Це взагалі не до мене. Ми віддаємо касету. Там моє звернення. Важливий момент. Хотів, щоб це для усіх було сюрпризом», - заявив шоумен.

За словами керівника "Кварталу 95", запис його звернення був зроблений не під час зйомок програми "Вечірній квартал" на телеканалі "1 + 1", а під час його фінального концерту 28 грудня 2018 року в Черкасах.

 

"Після концерту, вночі, коли люди вже вийшли, ми все записали прямо там. Підготували схоже світло і вставили всередину" Вечірнього кварталу "... Ми ж передали касету, вони знали, що там є моє звернення, яке воно - вони не знали. Вони це побачили перед ефіром. Але чому такою була довжина всього контенту і чому президент був трохи пізніше ... я думаю, що це технічна помилка ... я нічого не планував, даю слово ", - продовжив Зеленський.

Також додамо, що коміка уже офіційно висунула його політична партія «Слуга народу». З’їзд партії відбувся у неформальній обстановці, де Зеленський «привітав кількох іменинників піцою та бургерами».

Крім того, комік сказав, що можливе подасть документи у ЦВК на своє день народження.

comments powered by HyperComments