Кому Чумак брат, а кому – Вакарчук: два різні демократичні альянси

Субота, 12 січня 2019, 00:22
Анатолій Гриценко висунувся у президенти від «демократичної опозиції», а Садовий запропонував Вакарчуку свій варіант демократичного альянсу.
Кому Чумак брат, а кому – Вакарчук: два різні демократичні альянси

Сьогодні Анатолій Гриценко висунувся єдиним кандидатом у президенти від «демократичної опозиції», яка складається з ПП “Громадянський рух “Хвиля””, політична сила “Альтернатива”, ПП “Рідна країна”, ПП “Європейська партія України”, ПП “Громадянська позиція”. Також на форумі присутні екс-глава Мінфіну Олександр Данилюк, нардепи Світлана Заліщук (БПП), Мустафа Найєм (БПП), Сергій Лещенко (БПП), Віктор Чумак (позафракційний), активіст Віталій Шабунін.Сам Гриценко вперше приміряв образ жорстокого та впевненого в собі політика, пообіцявши «обрубувати руки» за корупцію та кумівство. Тим не менш, вже зараз шанси Гриценка на другий тур виглядають дуже туманними – про це свідчать останні соціологічні дослідження.

А поки колишній партнер висувався у президенти, Садовий часу не гаяв і запропонував Святославу Вакарчуку об’єднатися на парламентських виборах. Раніше подібну пропозицію він озвучував і Гриценку, проте на президентських від об’єднання утримався, сказавши: «є Садовий, а є Гриценко. Хай люди обирають, хто їм імпонує більше».

Нагадаємо, свого часу ідея об’єднаного блоку Гриценко-Садовий була досить популярною, та колишньому міністру оборони не вдалося домовитися з амбіціозним мером Львова.

comments powered by HyperComments