За яких умов відкрили львівські Різдвяні ярмарки
Про це інформує ZAXID.NET.
Як повідомила прес-служба ЛМР, відтепер щоденно перед початком роботи організатори ярмарку зобов'язуються проводити огляд кожного об’єкта на своїй території. А у випадку виявлення порушень, не допускати відкриття об’єкту торгівлі до моменту їх усунення.
Також на робочому місці кожного учасника ярмарку мають бути медичні картки працівників та документи щодо проходження гігієнічного навчання, а ще – сертифікати якості продуктів харчування, пакувального матеріалу та товарно-транспортних накладних.
Кожен підприємець, що реалізовує харчову продукцію, має закупити дезінфікуючі засоби для рук з відповідними сертифікатами якості, а також дотримуватись температурного режиму та чистоти під час приготування харчових продуктів.
Нагадаємо, що 22 грудня, міська комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення тимчасово закрити на перевірку різдвяний ярмарок у Львові.
Причиною цього рішення став вибух газового балону та пожежа на території ярмарку неподалік головної ялинки Львова. Внаслідок вибуху постраждали п'ятеро людей, двоє з них потрапили до реанімації. Одного з потерпілих після надання допомоги відпустили додому. Від 23 грудня на ярмарку могли працювати лише ті хатинки, де не підігрівали їжу.