У Львові вкотре не обрали директора перинатального центру

Понеділок, 24 грудня 2018, 13:26
Жодна із 5 кандидатур на посаду директора КЗ ЛОР «Львівський обласний перинатальний центр» не набрала необхідної кількості голосів членів конкурсної комісії.
У Львові вкотре не обрали директора перинатального центру

Про це повідомив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк після засідання комісії, яка відбулась 22 грудня, повідомляє Гал-інфо.

«Ситуація, яка склалася, звісно, не ідеальна, але і не критична. Зараз установа працює в нормальному режимі, за цей час тут відбулося уже понад 2,5 тисячі пологів. На останній сесії обласна рада виділила на реконструкцію ще 15 млн грн. Переконаний, перинатальний центр має очолити достойна і фахова людина, здатна згуртувати колектив та розвивати такий важливий для області медичний заклад», - зауважив Володимир Гірняк.

Як відомо, на посаду керівника перинатального центру подалося п’ятеро осіб: Ірина Біль, Марія Малачинська, Володимир Лех, Ігор Потапов та Михайло Степанчак. 

Кандидати свої програми розвитку установи в короткостроковій та довгостроковій перспективі  представили на розгляд громадськості.

 

comments powered by HyperComments