Львів’ян закликають прихистити тварин з притулку на час карантину

Четвер, 13 грудня 2018, 10:50
У ЛКП «Лев» закликають львів’ян прихистити тварин з притулку на час карантину, який почнеться з нового року.
Львів’ян закликають прихистити тварин з притулку на час карантину

Собак, яких не прилаштують до кінця грудня, прийдеться відпустити на вулиці, повідомляє Zaxid.net.

Хороші помічники, дбайливі охоронці і просто чотирилапі веселі друзі. У ЛКП «Лев» п'ять десятків тварин досі чекають на нових господарів. Грайлива Ненсі – одна із вихованок ЛКП «Лев». Коли її привезли на підприємство, вона була з нашийником. Тож, найімовірніше, перед тим жила в домашніх умовах. Тепер Ненсі шукає нових господарів, які нізащо не покинуть її напризволяще.

«У вуличних умовах вона просто не виживе. Тому ось таку собачку зі сумним поглядом, дуже спокійну, ніжну, ми з радістю віддамо хорошим, добрим людям. Підійде вона літнім людям, які люблять собачок», – каже адміністраторка ЛКП «Лев» Ірина Шевченко.

Чекають на своїх людей і п'ятдесят інших товаришів Ненсі. Їх потрібно прилаштувати до Нового року. З 1 до 15 січня на підприємстві триватиме карантин. Усі приміщення прибиратимуть спеціальними засобами, що можуть зашкодити тваринам. Тож собак треба або прилаштувти, або відпустити на місце вилову.

«На період карантину на підприємстві не можуть перебувати собаки. Тому закликаємо львів'ян забирати їх додому на постійне місце проживання, або, може, навіть на тимчасову перетримку на тих два тижні, поки ми будемо закриті на карантин», – пояснює Ірина Шевченко.

В ЛКП «Лев» вуличні волоцюги перетворюються на доглянутих весельчаків. Спершу собаки перебувають у карантинному відділенні, їх стерилізують, лікують і виховують.

«За цей період й при поступленні їх обов'язково зразу ж вакцинують, перевіряється їхня температура. Їх зважують, щоб знати, яка собачка і як її годувати і якими порціями. І так само під час того всього я їх купаю, вичісую. Приводжу їх у такий гарний вигляд, щоб їх захотіли забрати в нову родину», – розповідає грумер ЛКП «Лев» Тетяна Качмарик.

З аристократичними й товариськими, поважного віку чи молодими, породистими чи не дуже собаками можна знайомитися щодня з 08:00 по 20:00 год. в ЛКП «Лев».


 

comments powered by HyperComments