Львівщину представили на українсько-корейському агрофорумі

П'ятниця, 30 листопада 2018, 11:06
29 листопада у Києві відбувся «Українсько-Корейський аграрний форум».
Львівщину представили на українсько-корейському агрофорумі

З вітальним словом до учасників форуму звернулись заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева, віце-президент ТПП України Валерій Король, та Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Лі Янг Гу.

Від Львівщини участь взяли директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Роман Шепеляк і начальник відділу  продовольства  та аграрного ринку департаменту агропромислового ринку.Катерина Олинецьповідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Метою заходу є розвиток співробітництва у аграрному секторі економіки та завершення розробки Генерального плану співпраці між  Республікою Корея та Україною.

Під час форуму обговорили можливості залучення інвестицій в аграрний сектор економіки, зокрема, у виробництво сільськогосподарської техніки, вирощування органічних сільськогосподарських культур, а також продовження реалізації спільних проектів не лише в частині торгівлі, а й вкладення інвестицій в галузь рослинництва, тваринництва, зокрема ВРХ.

comments powered by HyperComments