На Львівщині презентують першу в Україні інстаґрам-книгу

Четвер, 29 листопада 2018, 13:07
У Львівській обласній бібліотеці для юнацтва відбудеться презентація першої в Україні інстаґрам-книги Юлії Сливки «#Чуєш, коли приїдеш додому?» видавництва ASTRUM.
На Львівщині презентують першу в Україні інстаґрам-книгу

 «#Чуєш, коли приїдеш додому?» Юлії Сливки – це збірка історій, які первісно народились в соціальній мережі, а тепер стали повноцінною книгою. Це один із небагатьох взірців української мережевої літератури на сьогодні.

Як повідомляє прес-служба Львівської ОДА, презентація відбудеться 2 грудня. Початок о 14:00 год. Вхід – вільний та без попередньої реєстрації.

Презентація буде розмовою про небезпеки, принади та перспективи мережевої літератури в Україні, а також про лаштунки створення самої книги, - чому така назва і чому така обкладинка, чому саме ці тексти і як вони народились саме в такому суперечливому просторі.

Нагадаємо, у жовтні у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва імені Романа Іваничука презентували книгу Влада Якушева «Карателі». Влад Якушев – львівський журналіст та боєць АТО, лейтенант, екс-начальник прес-служби 14-ї окремої механізованої бригади ОК «Захід». Зі свого досвіду написав книгу «Карателі», яка нещодавно вийшла  друком. За словами автора, у книзі багато сюжетних ліній. Головні герої – військові і цивільні, журналісти й волонтери, і навіть звірі.

У серпні у Львівському музеї історії релігії презентували книгу Івана Мігуса «Бумеранг або у клешнях червоного диявола». Це автобіографічний роман політичного в’язня сталінських концтаборів, Мордовії, Сибіру, Уралу та Воркути. У книзі Іван Мігус розповідає про життя та долю юнака українця на ім’я Максим, його дитячі роки, юність, боротьбу за вільну Україну, роки, проведені на засланнях у концтаборах і довгождане повернення до рідного Львова.

comments powered by HyperComments