Львів’ян запрошують послухати концерт зведеного симфонічного оркестру студентів Дрогобиччини та Сєвєродонеччини

Середа, 28 листопада 2018, 11:53
Заключний виступ зведеного симфонічного оркестру студентів Дрогобицького музичного коледжу імені. В. Барвінського та Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв ім. С. Прокоф'єва відбудеться в музично-драматичному театрі імені. Ю. Дрогобича 29 листопада.
Львів’ян запрошують послухати концерт зведеного симфонічного оркестру студентів Дрогобиччини та Сєвєродонеччини

Як повідомляє прес-служба Львівської ОДА, захід відбудеться в межах проекту Львівської та Луганської обласних рад «Змінимо країну разом».

Проект під такою назвою синхронно стартував на Львівщині та Луганщині. Хоча ідея його реалізації зародилася ще під час першої волонтерської поїздки на Луганщину. Уже тоді всі розуміли, що повинні пропагувати спільні ідеї, як на сході, так і на заході, нашої держави. І робити це потрібно в культурній сфері, в освітній галузі та за допомогою єдиної скоординованої інформаційної політики. Так зародилась ідея проведення постійних обмінів кваліфікованими кадрами між Львівською та Луганською областями.

За понад три десятка волонтерських поїздок вдалось збудувати містки співпраці, які спочатку вилились у точкові форми взаємодії між областями.

Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА запрошує  долучитись до цього мистецько-соціального проекту.

comments powered by HyperComments