«Слухайте і прислухайтеся до тих, які говорять, що у вас все вийде»: у Львові молодь зустрілася з атовцем-фермером

Субота, 3 листопада 2018, 01:51
У стінах Львівського обласного молодіжного центру відбулась зустріч молоді із учасником АТО та засновником ФГ «Файна Бері»  Миколою Стецьківим. 
«Слухайте і прислухайтеся до тих, які говорять, що у вас все вийде»: у Львові молодь зустрілася з атовцем-фермером

Про це з місця події інформує кореспондент “Четвертої студії”.

Під час зустрічі молодь мала змогу дізнатись не лише про життя військовослужбовця у зоні АТО, але й про його успішне фермерське господарство із вирощування полуниць, про амбітні плани після повернення із війни та постановку правильних цілей в житті.

Зараз молодий батько п’яти дітей усміхнений та впевнений у собі, але 4 роки з початком АТО він вирушив на Схід. Після року війни Микола повернувся і зрозумів, щоб відволіктися від нелегкого минулого потрібно “почати щось робити”.

Основною мотивацією для Миколи завжди була дружина та діти: “Я почав брати активну життєву позицію і поїхав на Схід України лише тоді, коли у мене з’явились діти – коли з’явились відповідальність. Коли моїм дітям не було де гратись, виникла ідея облаштувати ігровий майданчик на подвір’ї біля власного будинку. Батьки соромились, що я почав щось робити в дворі. Сусіди спочатку ігнорували, але згодом долучились до праці”, – розповідає Микола Стецьків.

Львів’янин ніколи не замислювався над власною справою чи бізнесом: “Я прийшов до дружини додому і розповів, що мені запропонували відкрити власну справу і тут постало питання чим займатись. І ми почали шукати варіанти чим займатись і просто пригадали емоції наших дітей, коли вони їли полуницю..”, – каже Микола.

comments powered by HyperComments