У Львові відбудеться Міжнародний економічний форум

Субота, 27 жовтня 2018, 00:30
На Форумі будуть представлені понад 400 компаній.
У Львові відбудеться Міжнародний економічний форум

З першого по друге листопада на «Арені-Львів» пройде 18 Міжнародний економічний форум. На ньому будуть представлені понад 400 компаній та десятки спікерів.

 

«Очікування є великі, ми запросили провідних спікерів і модераторів. Ми будемо говорити зараз на найбільш актуальні теми, що стосуються і монетарної політики, і експортної політики про провадження високотехнологічних інвестицій на території Львівщини», ‒ розповів директор департаменту економічної політики Львівщини Роман Филипів.

Цього року у Львівській області було залучено понад 60 000 000 доларів іноземних інвестицій. За останній два роки на Львівщині відкрилися понад 140 підприємств, які створили 20 000 робочих місць. Через це сьогодні повстало питання про необхідність у кваліфікованих працівниках, здатних працювати на високотехнологічному підприємстві.

«Дуже багато висококваліфікованих інженерних вакансій з'явилося в альтернативній енергетиці. Це напрямок, який розвивається надзвичайно динамічно. Навіть в межах форуму відкриємо 2 потужні, великі, нові об'єкти», ‒ зберіг інтригу перед форумом керівник управління інвестиційної політики Львівщини Роман Матис.

Крім цього, в рамках події функціонуватиме майданчик «Схід-Експо», який представлятиме підприємства Сходу України.

comments powered by HyperComments