Садового пікетуватимуть: мер блокує спорудження монументу Героям Небесної Сотні

П'ятниця, 26 жовтня 2018, 00:45
Сьогодні о 9.30 ранку активісти збираються під мерією, де на засіданні має бути в черговий раз розглянуте питання щодо спорудження Меморіалу героям Небесної сотні
Садового пікетуватимуть: мер блокує спорудження монументу Героям Небесної Сотні

Про це повідомляє голова громадського комітету для вшанування пам’яті українських героїв Олександр Ворона.

“ З відповідним клопотанням щодо виконання рішення Львівської обласної ради від 15.05.2018.№692 про спорудження Меморіалу Героям Небесної Сотні звернулися до Львівського міського голови А. Садового.

Оскільки А. Садовий протягом кількох років блокує спорудження Меморіалу Героїв Небесної сотні у Сихові, представники різних громадських об’єднань збираються на пікет з метою спонукати виконком прислухатися до думки обласної ради, обласної адміністрації та кількох тисяч мешканців Сихова, які своїми підписами підтримали ідею спорудження спорудження Меморіалу Героїв Небесної сотні з музеєм Революції Гідності у Сихові – на проспекті Червоної Калини у сквері біля кінотеатру ім. О. Довженка.»

Нагадаємо, що нещодавно також з’явилася вимога від учасників війни на Сході до міського голови про зміну риторики Безпекового Форуму, організованого мером, де присутня теза про «відсутність армії в Україні». Зазначимо також, що це вже далеко не перший конфлікт Садового з патріотично налаштованою громадою за останній час.

comments powered by HyperComments