Росія ввела антиукраїнські санкції

Середа, 24 жовтня 2018, 03:01
Про таке рішення повідомив прем'єр РФ Дмітрій Мєдвєдєв
Росія ввела антиукраїнські санкції

Вчора, 23 жовтня, російський прем’єр-міністр Дмітрій Мєдвєдєв заявив, що Росія заморозить активи осіб, які"шкодять РФ". Їм заборонять виводити кошти зі своїх рахунків.

Більшість експертів  вважають, що великі активи в Росії має олігарх Рінат Ахметов. У його власності три шахти та збагачувальна фабрика у Ростовській області. Придбані вони були незадовго до вторгнення росіян в Україну.

Крім нього, там тримають свої гроші ігор Коломойський та Геннадій Боголюбов. Вони є акціонерами компанії, що володіє російськими нафтогазовими родовищами.

А Дмитрові Фірташу належить той самий Титановий завод в анексованому Криму, який труїть кримчан і який, скоріше всього, підпаде під санкції.

Крім них, активи в Росії, звісно ж, є і у президента України петра Порошенка. Серед них російські філії мають корпорації «Рошен», «Крохмалопродукт» та «Богдан-авто» (російську філію перейменували в «Авто-реал»). «Севастопольський морський завод», який пов’язують з Порошенком, перебуває в анексованому Росією Криму.

У цій ситуації виникає питання, чому тільки зараз росіяни задумалися заморозити бізнес «фашистів» і «вбивць»? А чому увесь цей час цей бізнес працював на території країни агресора? Отже, зрадофіли були праві, хоча про гроші,  які не пахнуть знали ще римські імператори, не те що українські політики.

comments powered by HyperComments