Гуртожитки для військових на Львівщині будують курсанти Академії сухопутних військ

Вівторок, 23 жовтня 2018, 21:43
Про це повідомив екс-радник Міністерства оборони.
Гуртожитки для військових на Львівщині будують курсанти Академії сухопутних військ

У соціальній мережі Фейсбук на приватній сторінці Руслана Тростінського, колишнього радника Міністра оборони України з’явилися фото, на яких за словами чоловіка, курсанти Академії сухопутних військ залучаються до будівництва військових гуртожитків. Колишнього функціонера Міністерства обурює така ситуація, в якій він вбачає знущання над молодими патріотами, які самі є майбутніми військовиками, але змушені виконувати роль безкоштовної робочої сили для урядовців з Міноборони.

Крім того, Тростінський вважає, що його можуть спіткати неприємності через розкриття цієї історії.

Приводимо його цитату:

«ШИКУЙСЬ, РІВНЯЙСЬ, СТРУНКО.! 
На........ будівельний майданчик КБП «Карпатбуду» кроком руш.
Приблизно так відбувається вранішній розвід групи курсантів Академіі Сухопутних Військ на будівництві казарм за кошти платників податків у с.Старичах, Яворівського району.
Звісно, що ця ситуація буде в корені перекручена і здеформована, навіть допускаю, що вона обернеться негараздом проти мене і мого оточення, але мовчати про це недопустимо. 
Ці юні громадяни України виявили готовність стати захисниками затишку мільйонів родин цієї змурдованої Держави, а знахабніла злочинна група трутнів, своєю жадібністю змушує їх відмовитись від цієї благородної мети.»

comments powered by HyperComments