Садовий з Urban Talks відвідав Полтаву

П'ятниця, 19 жовтня 2018, 19:20
В рамках комунікаційної програми Urban Talks, створеної командою мера Львова і формально покликаною сприяти обміну досвідом між містами України, Андрій Садовий відвідав Полтаву - 22 місто в рамках свого туру.
Садовий з Urban Talks відвідав Полтаву

Під час зустрічі мер на цей раз заявив про відсутність комунікації між містами в Україні, а також про виключну роль міст у розвитку держави. На його думку, двигуном цього розвитку має стати молодь.

«Маючи цей досвід розвитку міста, я вирішив бути корисним для інших міст. Бо ми зуміли зрозуміти свій потенціал і дати дуже велику динаміку росту. Кожне місто має мати свою стратегію, сформувати команду і йти вперед. І ми готові вам допомагати. Тому що не може бути успішного Львова без успішної Полтави, без успішної Полтави не може бути успішної України», — сказав Андрій Садовий.

Нагадуємо, що всі зустрічі формату Urban Talks мер проводить у свій робочий час і є фактичним рекордсменом щодо прогулів серед високопосадовців. Також, Садовий за час туру відзначився спірними заявами та маніпуляцією фактів, особливо щодо реальної інфраструктурної ситуації у Львові та ситуації з незаконними забудовами.

comments powered by HyperComments