На львівських кладовищах утворилися стихійні сміттєзвалища

Євген Сюч  |  Субота, 13 жовтня 2018, 22:18
Львівські кладовища потопають у відходах, поки мер прямує до виборів.
На львівських кладовищах утворилися стихійні сміттєзвалища

Сміттєзвалища на львівських кладовищах - аналог сміттєпереробного заводу?

Андрій Садовий оголосив про свою участь у президентських виборах та відмову у балотуванні на вибори мера Львова. Таке рішення було очевидним, якщо брати до уваги останні дії міського голови і його діяльність загалом.

Тим не менш, Андрій Іванович ніяк не поспішає вирішувати проблеми міста, які трапилися під час його перебування на посаді міського голови. Болюча для голови Самопомочі історія з сміттям ніяк не відходить у минуле, а міська влада не може і відверто не хоче знайти шляхи вирішення цієї проблеми.

Так, на найкрупніших львівських кладовищах раптово з‘явилися стихійні сміттєзвалища. Звісно і раніше груди ритуального сміття були невід‘ємним атрибутом львівських цвинтарів, але тепер на них з‘явилися не тільки ритуальні відходи, а й звичайні побутові. Крім того, комунальні служби, підпорядковані меру, викладають дороги на цвинтарях...елементами могильних плит. Складається враження, що міська влада вважає сміттєву проблему не власне проблемою, а частиною іміджу міста. Таке ставлення відверто порушує моральні і юридичні принципи прав кожної людини на достойне поховання, а також свідчить про непрофесіоналізм та низьку якість роботи комунальників.

comments powered by HyperComments