На Львівщині призначено нового голову РДА

Середа, 12 вересня 2018, 16:38
Головою Яворівської районної державної адміністрації призначено Ігоря Самардака.
На Львівщині призначено нового голову РДА

Про це йдеться у Розпорядженні Президента України №142/2018-рп.

Самардака Ігоря Степановича призначено головою Яворівської районної державної адміністрації Львівської області з 14 вересня 2018 року зі строком випробування три місяці та оплатою праці відповідно до законодавства.

Як повідомляє ZAXID.NET. 37-річний Ігор Самардак у 2015 році був кандидатом у депутати Львівської обласної ради від "Блоку Петра Порошенка". На виборах до ВРУ 2012 року Самардак балотувався від партії УДАР Віталія Кличка.

У своїй декларації як кандидата на посаду голови Яворівської РДА Ігор Самардак вказав, що він є кінцевим бенефіціарним власником приватної установи "Науково-дослідний інститут судових експертиз та права", він також є власником ТзОВ "Макро – Інвест". У 2017 році він отримав понад 2 млн грн доходу від підприємницької діяльності. Із 2015 року Ігор Самардак також є в.о. директора ДП "Львівський науково-дослідний і проектний інститут "ЛьвівбудмНДІпроект".

Нагадаємо, що у липні 2018 року президент звільнив Ореста Хляна з посади голови Яворівської РДА. Він був головою РДА більше двох років, а до цього працював заступником голови Яворівської РДА. Раніше голова ЛОДА Олег Синютка заявляв, що Ореста Хляна підозрюють у хабарництві, однак сам Орест Хлян заперечував, що його затримували правоохоронці. Також жодної офіційної інформації про підозру Ореста Хляна у хабарництві не було.

comments powered by HyperComments