У Львові "Квартал 95" знімає комедію

Понеділок, 10 вересня 2018, 12:48
У Львові відбуваються зйомки нової комедії від студії "Квартал 95".
У Львові "Квартал 95" знімає комедію

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні у Львові відбуваються зйомки нового повнометражного фільму студії "Квартал 95" — "Я, ти, він, вона". Ними компанія завершить знімальний період своєї нової романтичної комедії. Стрічка вже 27 грудня цього року вийде у широкий прокат в українських кінотеатрах. Зйомки тривають з липня 2018 року.

"У центрі нової комедії — подружня пара (Володимир Зеленський і Анастасія Коротка), яка переживає кризу сімейного життя. Уже подавши заяву на розлучення, колись закохані опиняються перед складним вибором. Суддя їм дає час на примирення, а також можливість, нарешті, виконати бажання один одного, яких раніше вони боялися або соромилися, перебуваючи в шлюбі.

"Союзи бувають різні, і не завжди відносини закінчуються хепі-ендом. Наша історія про те, як можна спробувати врятувати свою сім'ю, коли, здавалося б, всі варіанти випробувані", — розповідає Володимир Зеленський.

У Львові компанія знімає кілька ключових сцен фільму. Зокрема, складну з технологічної точки зору сцену із велопробігом містом за участі усіх головних героїв.

comments powered by HyperComments