На Львівщині військовослужбовець намагався зґвалтувати дівчину

Четвер, 6 вересня 2018, 17:47
Працівники поліції затримали військовослужбовця, йому загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років за спробу зґвалтування.
На Львівщині військовослужбовець намагався зґвалтувати дівчину

Про це повідомляє Yavir.net

За даними видання, 29 серпня близько 23:00 в місті Яворові, поблизу вулиці Велике Передмістя, військовий 24-ї бригади ім. короля Данила, 23-річний Тарас Д., накинувся на 21-річну місцеву дівчину, яка поверталась додому, розмовляючи по телефону.

Погрожуючи дівчині вбивством із застосуванням холодної зброї, п’яний військовослужбовець повалив свою жертву на землю та намагався задовольнити свої статевої пристрасті неприродним способом. На крики потерпілої прибігли сусіди та родичі дівчини, які затримали насильника та викликали працівників поліції.

На місце події приїхала оперативно-слідча група Яворівського відділу поліції та затримали злочинця в порядку статті 208 КПК України. Як встановили правоохоронці, Тарас Д., мешканець села Гута, Сокальського району, діючий військовий учасник АТО, який нещодавно повернувся із зони ООС. Слідчі Яворівського ВП, за процесуальним керівництвом військової прокуратори Львівської області, оголосили підозру військовослужбовцю за ч.1 ст. 153 Кримінального кодексу України та подали клопотання до Яворівського районного суду про обрання міри запобіжного заходу. Суддя Яворівського суду - Кондратьєва Н.А., заслухавши клопотання слідчих, обрала для Тарас Д., міру запобіжного заходу – домашній арешт. Зараз він перебуває в казармі військової частини. Якщо провину підозрюваного військовослужбовця доведуть, йому загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років.

comments powered by HyperComments