За скільки можна купити квартиру у Львові

Понеділок, 27 серпня 2018, 09:48
Ціни на квартири вторинного ринку нерухомості Львова в червні поточного року не змінилися, в порівнянні з попереднім місяцем.
За скільки можна купити квартиру у Львові

 У 80% випадків купівельний попит спрямований на одно- і двокімнатне, а в 20% - на трикімнатне житло. Найчастіше клієнти купують квартири в новобудовах. Багатоквартирні будинки старого житлового фонду залишаються менш затребуваними серед покупців.

Найбільшим попитом користується житло з ремонтом. У більшості випадків клієнти не хочуть самостійно займатися оздоблювальними роботами, тому можуть заплатити більше, але придбати готовий об'єкт. Квартирами з чорновою обробкою цікавляться покупці, які хочуть проводити ремонт за своїми уподобаннями.

За даними агентств нерухомості, затребуваними вважаються житлові багатоквартирні будинки, розташовані біля об'єктів соціальної інфраструктури і транспортної розв'язки. При цьому 70% покупців звертають увагу, наскільки зручно добиратися від будинку до місця роботи.

Власники житла готові торгуватися при продажу. Розмір знижки становить в середньому 3% від вартості об'єкта. Коли ціна на квартиру відповідає стартовою ринкової, продаж триває кілька місяців. Якщо вартість житла перевищує ринкову, експозиція займає півроку. Саме стільки часу знадобиться продавцеві квартири за завищеною вартістю, щоб змиритися з реальною ринковою ціною і знизити її.

У червні поточного року найбільш популярними серед покупців залишаються житлові багатоквартирні будинки, розташовані в Галицькому та Франківському районах Львова.

comments powered by HyperComments