Як у Львові відзначатимуть День Незалежності України: програма

Понеділок, 20 серпня 2018, 16:41
В рамках святкувань львів'ян та гостей міста запрошують відвідати ряд тематичних заходів, святкових концертів, фестивалів та майстер-класів на території міста.
Як у Львові відзначатимуть День Незалежності України: програма

Заходи будуть проводитися по всьому місту, в різних районах. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Так, з 19 до 24 серпня буде ІІІ Міжнародний фестиваль Параджанова на Левандівці у культурно-мистецькому центрі "Супутник", де буде організовано різноманітні лекції, дискусії, майстер-класи для дітей та дорослих, буде проведено заключний концерт до Дня Незалежності.

А з 22 до 26 серпня центр міста порине у Міжнародний фольклорний фестиваль "Етновир". До міста приїдуть колективи з різних країн, які будуть презентувати свою культуру, танці та кухню.

У Міському палаці культури ім. Г. Хоткевича протягом двох днів будуть заходи, де будуть обговорювати, що незалежність означає для кожного з нас, власне, буде презентовано виставу театру "DOMUS" "Метелики вільні". Окрім того, будуть проводитися різноманітні концерти, майстер-класи.

Музей народної архітектури та побуту у Львові ім. Климентія Шептицького запрошує на благодійний захід "Захиснику — слава!".

Оперний театр буде відкривати свій театральний сезон театралізованим дійством на площі перед театром.

Триває Міжнародний фестиваль "Музика в старому Львові". Тому на різних локаціях і в храмах, на відкритих майданчиках можна почути колективи не тільки з України, а і з Польщі.

Ключовим заходом на День Незалежності буде відеомапінг на Ратуші о 22.00, де буде відтворена історія державотворення та роль людей у творенні нашої Незалежності.

А також вперше буде відеомапінг "Обличчя Незалежності" на фасаді храму Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові — 25 серпня о 22.00.

comments powered by HyperComments