На Львівщині судяться два водоканали

П'ятниця, 22 червня 2018, 12:35
Дрогобицький водоканал відсуджуватиме у Трускавецького — 1,1 мільйона гривень боргу.
На Львівщині судяться два водоканали

Про це повідомляють "Джерела Трускавця".

КП “Дрогобичводоканал” має намір оскаржувати у суді накоплений протягом лютого-травня 2018 року борг ТзОВ “Трускавецький водоканал”  за спожиті послуги у сумі 1, 1 млн грн.

На лист-претензію, адресовану Трускавецькій міській адміністрації та безпосередньо керівництву ТзОВ “Трускавецький водоканал”, КП “Дрогобичводоканал” отримало відповідь від Трускавецького міського голови Андрія Кульчинського із запевненням, що “відповідно до рішення виконавчого комітету Трускавецької міської ради з 30 травня 2018 року у Трускавці введено нові тарифи, що зумовили зростання доходів підприємства з кінця червня 2018 року, що покращить ситуацію з оплатою за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення перед КП “Дрогобичводоканал” та погашення утвореної у 2018 році заборгованості”.

Проте відповідно до чинних порядків формування тарифів на послуги водопостачання та водовідведення, тарифи встановлюють на плановий період, в якому передбачають усі витрати коштів для здійснення діяльності на цей період. Тож в нових тарифах передбачити кошти для погашення заборгованостей попередніх періодів не можна, вважають у Дрогобицькому водоканалі тому планують апелювати до суду.

comments powered by HyperComments