Медики з Ізраїлю безплатно діагностуватимуть львів'ян

Понеділок, 4 червня 2018, 11:01
Медики з Ізраїля безплатно діагностуватимуть захворювання на Львівщині під час "Днів ізраїльської медицини".
Медики з Ізраїлю безплатно діагностуватимуть львів'ян

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

За даними Департаменту охорони здоров’я, 6-7 червня на Львівщині пройдуть "Дні Ізраїльської медицини". Вони організовані у межах співпраці Львівської ОДА з "Об’єднанням іудейських релігійних організацій України".

Делегація лікарів з Ізраїлю на чолі з головою Наглядової ради "Об’єднання іудейських релігійних організацій України" Павлом Фельдблюмом - проведе безкоштовний прийом та діагностику захворювань в лікарнях Львівської області. Також відбудуться семінари та обговорення за напрямками діяльності ізраїльських лікарів".

Отже, 6 червня з 10:00 до 13:00 д-р Арсен Шпігельман (ортопед-спінальний хірург), д-р Ольга Ворнікова (клінічний онколог), д-р Анатолій Ракіер (нейрохірург-невропатолог), д-р Ілья Лахман (фізіотерапевт) проведуть спільний прийом пацієнтів в закладах охорони здоров’я:

  • Комунальна міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги (нейрохірург та реабілітолог) - м Львів, вул. І.Миколайчука, 9.
  • Львівський обласний госпіталь інвалідів війн та репресованих ім. Ю.Липи (спінальний хірург) - м. Львів-Винники, вул. В. Івасюка, 31.
  • Львівський державний онкологічний регіональний лікувально- діагностичний (клінічний онколог) - м. Львів, вул. Гашека 2-а.

7 червня делегація лікарів буде працювати в м. Дрогобич, де спільно з місцевими фахівцями буде проведено прийом пацієнтів та навчальні лекції для лікарів Дрогобичини.

comments powered by HyperComments