У Львові закуплять білоруські автобуси

Вівторок, 24 квітня 2018, 10:59
До кінця року у Львові планують придбати 150 автобусів на умовах фінансового лізингу, зокрема білоруські МАЗ.
У Львові закуплять білоруські автобуси

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

17 квітня на засіданні постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики погодили придбання 150 автобусів у двох виробників - 50 автобусів у ТОВ СП "Електронтранс" та 100 автобусів МАЗ, білоруського виробника.

"Один і другий виробник гарантують, що можуть поставити свої партії автобусів у зазначені терміни, тобто впродовж 2018 року", - доповів Геннадій Васьків, заступник міського голови Львова з фінансово-економічних питань.

Також депутатська комісія інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики погодила, якщо у ТОВ СП "Електронтранс" буде перевиконання замовлення, то додатково буде розглянута можливість закупівлі ще певної кількості одиниць у цього виробника.

Нагадаємо, 22 березня депутати Львівської міської ради підтримали ухвалу "Про затвердження Програми закупівлі рухомого складу (автобусів) на умовах фінансового лізингу" та ухвалу "Про надання ЛК "АТП № 1" дозволу на закупівлю рухомого складу на умовах фінансового лізингу".

Відповідно до другої ухвали "Про надання ЛК "АТП № 1" дозволу на закупівлю рухомого складу на умовах фінансового лізингу", львівському комунальному "АТП-1" надається дозвіл на закупівлю рухомого складу у кількості 150 одиниць автобусів на умовах фінансового лізингу. Пропонований термін дії договору фінансового лізингу - 36 місяців.

Проектом цієї ухвали також затверджено умови фінансового лізингу, а саме:

  • Предмет лізингу – 150 автобусів пасажиромісткістю не менше 100 осіб.
  • Термін поставки автобусів: до 31.12.2018.
  • Строк лізингу – 36 місяців від дати, визначеної у договорі.
  • Вартість предмета лізингу – не більше 800 млн. грн.
  • Відсоткова ставка за користування лізингом – не більше 18% річних у гривнях.
  • Розмір та строки сплати лізингових платежів – щомісячно рівними частинами відповідно до умов договору лізингу.
comments powered by HyperComments