Біля парку імені Хмельницького з`явиться нова багатоповерхівка

Вівторок, 13 березня 2018, 12:48
Поруч з парком культури та відпочинку імені Б. Хмельницького у Львові побудують 6-поверховий житловий будинок.
Біля парку імені Хмельницького з`явиться нова багатоповерхівка

Із 24 лютого 2018 року по 19 березня 2018 року триватиме громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення  детального плану території в районі вул. Героїв Майдану, вул. М. Глінки у м. Львові. ДПТ охоплює територію площею 4,02 га. Ділянка ДПТ межує з парком місцевого значення "Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького".

Основною метою розроблення ДПТ є розташування багатоквартирної житлової забудови середньої поверховості (6 пов.) з вбудованими закладами обслуговування населення, трасування передбаченої генпланом вулиці, приведення до нормативних показників існуючих вулиць та проїздів, розробка плану зонування території. Автори проекту запевняють, що пропоноване будівництво впишеться в історичний ареал цієї території. Хоча трохи дещо зменшить зону сприйняття будинків – пам’яток архітектури на вул. Глінки, 10 та 12 з вул. Героїв Майдану, проте це не погіршить композиційної цінності середовища, оскільки новий об’єкт буде спів масштабним об’єктам культурної спадщини і підтримуватиме історичні лінії забудови.

Замовником даної містобудівної документації є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником — ФОП Столяров Ю. М.

Раніше ми писали, що на місці промислової зони на Сихові, в районі вулиць Зелена, Пимоненка, д. Січинського, побудують житлові квартали та заклади обслуговування населення.

comments powered by HyperComments