Представники ЛМР розповіли про кількість громадського транспорту, який наразі працює

Середа, 21 лютого 2018, 11:51
 В управлінні транспорту Львівської міськради сповістили, що на 08.00 ранку у місті на маршрутах задіяні 623 одиниці громадського транспорту. 
Представники ЛМР розповіли про кількість громадського транспорту, який наразі працює

Зокрема 64 трамваї та 55 тролейбусів. Таку інформацію надають у прес-службі ЛМР.

Зазначимо, що на маршрутних шляхах працюють: 79 автобусів «Міра і К», 82 – АТП 14630, 187 – АТП №1, 58 – «Успіх БМ», 98 – «Фіакр Львів».

Окрім того, свій курс ведуть 64 трамваї і 55 тролейбусів. Оскільки випуск машин на маршрути ще триває, кількість одиниць громадського транспорту на рейсах мають збільшити.

В управлінні транспорту додали, що це дані проведеного моніторингу, які не відповідають даним GPS, тому що не всі трекери на машинах справні. 

Нещодавно ми писали про цікавий порівняльний аналіз трамвайних ліній на Львівщині та Київщині. У своєму блозі Антон Лягушкін написав, що зовсім недавно отримав "музейні" світлини Правобережного швидкісного трамваю Києва, котрі датовані ще 1979 роком.  Блогер вирішив порівняти ці фотокартки зі світлинами львівської "будови ХХІ століття" - трамвайної лінії на Сихів. Що з цього вийшло - ви можете прочитати за посиланням. Ба більше, у статті знайдете також багато раритених світлин.

comments powered by HyperComments