Учора у Львові молилися за Героїв Небесної Сотні

Середа, 21 лютого 2018, 08:50
Учора ввечері у Львові віддали шану пам’яті Героїв Небесної Сотні. Поминальне віче пройшло на площі перед пам’ятником Шевченку.
Учора у Львові молилися за Героїв Небесної Сотні

 Представники прес-служби Львівської міськради зазначичили, що у заході взяли участь очільники міста і області, духовенства, а також громадські та політичні діячі, атовці, родини загиблих Героїв Небесної Сотні.

До громади міста говорили Архиєпископ і Митрополит Львівський Уураїнської греко-католицької церкви владика Ігор, який й очолив спільну молитву. Він підкреслив, який подвиг вчинили ці героїчні люди.Україна завжди пам'ятатиме. Архієпископ закликав спільно помолитися за героїв.

Нагадаємо, на виконання постанови «Про відзначення на території м. Львова дат, пов’язаних із визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшануванням пам’яті борців за незалежність України» перед Львівською міськрадою підняли червоно-чорний стяг.

Відмітимо, що протягом 18-20 лютого уся Україна сумує та віддає шану пам’яті Героїв Небесної Сотні.Тому у Львові відбуваються ряд заходів, аби гідно згадати цих відважних людей та помолитися за тих, хто поклав своє життя на вівтар служіння України, коли вона того потребувала.

Окрім того, на фасаді Ратуші повісили тематичний банер із зображенням Героїв Небесної Сотні та словами Блаженнішого Любомира Гузара «Голодного можна купити, а вільного тільки вбити».

comments powered by HyperComments