Поліція затримала підозрілого чоловіка, який стріляв у Львові

П'ятниця, 16 лютого 2018, 15:18
Як повідомляється, працівники патрульної поліції спіймали громадянина, який двічі стріляв у центрі Львова.
Поліція затримала підозрілого чоловіка, який стріляв у Львові

 Таку інформацію надає Львівський портал, посилаючись на представників прес-служби Патрульної поліції Львівської області.

За даними відомо, що сьогодні вночі поліцейським, які чергували, надійшов виклик про стрільбу на вулиці Гонти. Заявник сказав, що невідома особа здійснила біля Лялькового театру два постріли. Два екіпажі оперативно приїхали на вказану адресу і при огляді території побачили схожу особу. При поверхневій перевірці у громадянина в кишені штанів було виявлено предмет, схожий на пістолет. Інспектори викликали на місце події слідчих з Галицького відділу поліції. Отримали пояснення від свідків та забезпечили охорону місця події. Вже після, 40-річного підозрюваного доставили у відділ поліції для встановлення обставин. Предмет забрали експерти.

"Справжня Варта" раніше писала, що працівник соціальної служби був вимушений здійснити постріл з травматичного пістолета по батькові дитини. Сутичка сталася на вул. Грінченка. Працівник соціальної служби Шевченківського району прийшов за адресою, де проживає його сім’я. Відомо, що в листопаді того року в них забрали сина (хлопчика 4 років) через недотримання  обов'язків.  Мамі дитини дозволили забирати хлопчика до себе на вихідні. Проте на цей раз дитину так і не повернули. Соцпрацівник прийшов з'ясувати чому. Натомість батько хлопчика поводив себе агресивно і накинувся на представника служби.

comments powered by HyperComments