Усіма шляхами: у Львові патрульні впіймали крадія машини

Середа, 7 лютого 2018, 18:20
Львівський портал пише, посилаючись на прес-службу Патрульної поліції Львівської області, що патрульна поліція разом з поліцією охорони впіймали підозрюваного у цупленні автівки.
Усіма шляхами: у Львові патрульні впіймали крадія машини

7 лютого екіпажеві патрульних надійшла звістка про приблизне місцезнаходження викраденого позашляховика Toyota Land Cruiser Prado, близько о 15 годині. Визначились з планом перехоплення. 602 екіпаж третього батальйону патрульної поліції побачив, як зазначене авто рухалося у напрямку виїзду з міста разом із ще однією машиною. Долучивши ще 6 екіпажів правоохоронців, гналися за зловмисником ще десь 10 хвилин.

Протягом переслідування, порушник втрапив у дорожню пригоду, проте продовжив рухатися. Машина, яка слідувала зі злочинцем, на вулиці Замарстинівській спробувала відтіснити патрульну автівку. Інспектори випередили зловмисника, надалі переслідували й загнали чоловіка практично у глухий кут.

Саме в той час на перехресті вулиць Мазепи-Миколайчука очікував екіпаж Управління поліції охорони у Львівській області, який також отримав орієнтування через лінію "102" про викрадення автомобіля. Правоохоронці оперативно вибігли і затримали втікача, котрий чкурнув з автомобіля, аби втекти. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, що раніше "Справжня Варта" інформувала про горе-кермувальника, який втікав від поліції усіма ходами - на автомобілі, а згодом - пішки. Чоловік був у нетверезому стані. 25-річного порушника вдалося затримати.

comments powered by HyperComments