Іванна Смачило дала коментар щодо звільнення Жукровського

Вівторок, 6 лютого 2018, 16:10
Керівниця Головного територіального управління юстиції у Львівській області Іванна Смачило дала коментар під час прес-конференції стосовно звільнення екс-керівника відомства Ярослава Жукровського.
Іванна Смачило дала коментар щодо звільнення Жукровського

 Очільниця відмітила, що її позиція щодо цього інциденту - нейтральна, пише Львівський портал.

«Зараз займаю повністю нейтральну позицію. Із ним нормально спілкуюся. Але не втручаюся, тому що є різні суб’єктивні і об’єктивні обставини. Суд в цьому випадку поставить логічну крапку», – резюмувала Смачило.

Окрім того, жінка вказала, що її призначили на посаду без конкурсу, бо «потрібно було комусь керувати управлінням».

«Стосовного мого призначення скажу наступне: у державній установі склалася така ситуація, що потрібно було терміново брати комусь в руки цей процес, тому що, незалежно від будь-яких причин і обставин чи позитивних чи негативних, державна установа має забезпечувати своє функціонування. Рішення було прийняте в понеділок, у вівторок – я вже була тут. Сталася така ситуація, що потрібно було комусь керувати управлінням. Як у майбутньому вирішить суд, як складеться ситуація, – я зі всім погоджуся.

Ми не можемо передбачати, яке буде рішення суду, як далі складуться обставини. Якщо громада Львівщини вважає, що має бути конкурс, впевнена, що Міністерство юстиції завжди відкрите для такого діалогу і прислухається до цього», – зазначила новоспечена керівниця юстиції Львівщини.

Нагадаємо, "Справжня Варта" розповідала про те, що Ярослава Жукровського звільнили. Керівник обласного управління юстиції сказав, що так просто цього не залишить і не вважає, що перевищив свої обов'язки. 

comments powered by HyperComments