Ярослава Жукровського звільнили: подробиці справи

Вівторок, 2 січня 2018, 12:38
Незадовго до 2018-го року у Головному територіальному управлінні юстиції у Львівській області відбулися кадрові зміни.
Ярослава Жукровського звільнили: подробиці справи

З посади керівника звільнили Ярослава Жукровського. Чоловік був на цій посаді з 2015 року. Саме такі дані повідомили у Львівській облдержадміністрації, пише Львівський портал, посилаючись на "Високий замок".

Також там зазначили, що є відповідний наказ Міністра юстиції Павла Петренка. В управлінні юстиції додають, що Жукровський наразі перебуває на лікарняному, на дзвінки на мобільний телефон не відповідає. Коли йому на роботу прийшли вручати наказ про звільнення та документи, на підставі яких зроблено таку кадрову ротацію, посадовця на роботі виявили.

Від сьогодні, 2 січня, виконувати обов’язки керівника обласного управління юстиції буде перший заступник Жукровського — Роман Мазур.

На своїй сторінці у ФБ Ярослав Жукровський написав, що до управління юстиції прийшли невідомі особи і що йдеться про перевищення службових повноважень. Ярослав Жукровський не вважає, що він їх перевищив. Каже, на своїй посаді зруйнував корупційні схеми, забезпечив роботу оперативного штабу юстиції. Рішення дисциплінарної комісії, яка дійшла висновків про перевищення ним службових повноважень, Жукровський вважає «маразматичним». Деталі - згодом.

Нагадаємо, ми писали, що на посади суддів призначили 150 осіб. Наразі Президент України уже підписав такий указ. Крім того, близько 40 працівників Феміди були відправлені у піврічне відрядження до місцевих судів.

comments powered by HyperComments