Жукровський на брифінгу повідомив про наступні свої дії

Вівторок, 2 січня 2018, 14:09
Екс-начальник управління юстиції Львівської області Ярослав Жукровський оскаржуватиме своє звільнення в суді.
Жукровський на брифінгу повідомив про наступні свої дії

Саме таку інформацію висунув колишній посадовець сьогодні, 2 січня, протягом брифінгу, пише Львівський портал.

«28 грудня був підписаний наказ про моє звільнення. 29 грудня приїхали 3 особи з Міністерства юстиції України для того, щоб вручити мені цей наказ, але тоді мене на роботі не було. Отже, мене звільнено з посади начальника головного управління юстиції у Львівській області. Тому зараз я піднімуся в кабінет, ознайомлюсь з наказом і поставлю свій підпис, але сьогодні подам позов до суду. І я впевнений, що виграю цю справу, бо моє звільнення є незаконним», – запевнив чоловік.

«Чого мене звільнили? Може, через те, що минулого року ми передали більше 50 автомобілів в зону АТО. Можливо, через те, що минулого року я звільнив начальника відділу нотаріату Крохмального за те, що він практикував систему поборів. Може, через те, що минулого року я звільнив керівника відділу банкрутства Галину Котик також через неправомірні речі. Може, через те, що за результатами року в сфері виконання судових рішень Львівщина була однією з перших. Може, навіть через те, що в листопаді я оголосив велику кампанію стосовно злісних неплатників аліментів, і вони почали платити аліменти. Тобто варіантів є багато. Але я схиляюсь, що це все ж через юридичний мотив, і його я буду встановлювати в судовому порядку», – повідомив Жукровський.

В наказі про звільнення йдеться про те, що екс-очільник перевищив свої службові повноваження і дисциплінарна комісія Міністерства юстиції наводитись три пояснення цьому, проте звільнений посадовець категорично з ними не погоджується.

Нагадаємо, висновок дисциплінарної комісії був затверджений 15 грудня, і на підставі цього висновку державний секретар Міністерства юстиції України підписала наказ про звільнення.

"Справжня Варта" повідомила сьогодні, 2 січня, про те, що з посади начальника управління юстиції звільнили Ярослава Жукровського. З такою постановою він абсолютно не згодний. Екс-управлінець не вважає, що перевищив повноваження.

comments powered by HyperComments