На Сихові знесуть "Арсен"

П'ятниця, 29 грудня 2017, 12:34
Як стало відомо "Справжній Варті" на Львівщині, а саме на Сихові на проспекті Червоної Калини знесуть торговий центр «Арсен» для того, аби спорудити інший торгівельно-розважальний комплекс з даховою котельнею та вбудовано-прибудованою трансформаторною підстанцією.
На Сихові знесуть "Арсен"

Потрібні містобудівні зручності та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво товариством з обмеженою відповідальністю «Центр Проект» торгівельно-розважального комплексу з даховою котельнею та вбудовано-прибудованою трансформаторною підстанцією на просп. Червоної Калини, 60 зі знесенням будівлі торгового центру затвердив у п'ятницю, 29 грудня, повідомляє ZIK.

 Допустима межа висотності будинків, будівель та споруд складає до 25 метрів.

Головний архітектор Юліан Чаплінський розказав, що на ділянці біля комплексу думають зробити громадський простір, під яким буде підземний паркінг.

Нагадаємо, біля цього комплексу з’явиться новий мікрорайон, його будуватимуть у дев’ять черг. Зазначимо, що у розробці забудовника – львівського бізнесмена і депутата міської ради Григорія Козловського – будівництво там 25-поверхового офісного центру.

Ми раніше писали про те, що незабаром на у Львові функціонуватимуть нові підприємства. Наразі ідуть будівельні роботи. Слід зазначити, що у 2017 році у межах Львівської області споруджено та введено в експлуатацію значну частину промислових та сільськогосподарських об’єктів, і ще об’єктів із закордонними інвестиціями. 

comments powered by HyperComments